Informatie voor therapeuten.

Printvriendelijke versie

Als therapeut in België kan u zich op deze website registreren en een eigen profiel voor uw praktijk aanmaken, een eigen blog bijhouden, evenementen zoals workshops of cursussen kenbaar maken, ... 

Na aanmelding ontvangt u een email met betalingsgegevens.  Een jaarabonnement op therapeut-zoeken.be kost € 35 (excl. btw) of € 42,35 (incl.btw).  Na ontvangst van betaling ontvangt u per email een factuur en zal uw praktijkprofiel gedurende één jaar aan bezoekers van onze site getoond worden.  

Wij hopen dat men uw praktijk hier snel zal kunnen vinden!

Registratieprocedure:

  1. U meldt zich aan via de registratielink in de hoofding van deze pagina of door in de rubriek "Gebruikerslogin" links onderaan  de voorpagina op "Een nieuwe account aanmaken" te klikken en vervolgens de gevraagde gegevens in te vullen.
  2. Na goedkeuring van uw account, ontvangt u aanmeldingsgegevens via email waarmee u kan inloggen op deze website.
  3. Na ingelogd te zijn, voert u uw praktijkgegevens in door links in het menu op "Mijn account" te klikken en vervolgens op "Maak je Praktijk-profiel".
  4. Nadat u op "opslaan" heeft geklikt wordt uw praktijkprofiel bewaard.  Bij ontvangst van betaling wordt uw praktijkprofiel voor één jaar op deze site gepubliceerd. 

Team therapeut-zoeken.be